Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Допомагаємо ЗСУ - наближаємо перемогу

Дата: 27.04.2022 16:34
Кількість переглядів: 530

Фото без описуНаприкінці минулого року за сприяння народного депутата України Олександра Трухіна згідно з рішенням Кабінету Міністрів України Глобинська міська рада отримала кошти у розмірі 10,9 млн. грн. на реконструкцію Свято-Михайлівського скверу. Проєкт мав бути реалізованим у  2022 році. 

Через вторгнення військ російської федерації на територію нашої держави грандіозним планам не судилося здійснитися.

Зрозуміло, що розпочинати реконструкцію в умовах війни не є доцільним. Але кошти, виділені на неї, можливо використати на інші, вкрай необхідні в умовах воєнного стану, цілі. 

Таке рішення керівництвом міської ради було прийнято в ході консультацій та за погодженням з народним депутатом України Олександром Трухіним та начальником Кременчуцької районної військової адміністрації Олегом Лєдніком. 

Тому близько 678 тисяч гривень з субвенційних коштів було спрямовано на закупівлю тепловізорів, одягу, спальних мішків і карематів, автомобільних запчастин. Все – для забезпечення потреб наших військовослужбовців, які відстоюють територіальну цілісність Української держави.

Заходи на підтримку ЗСУ - правильні, актуальні і своєчасні. Віримо, що  вони нехай і на невеличкий крок, роблять нашу перемогу над ворогом ближчою. Після її здобуття ми обов’язково повернемося до здійснення раніше задуманих планів для розвитку Глобинської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень