A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пройшло позачергове засідання виконкому

Дата: 20.05.2022 16:45
Кількість переглядів: 748

20 травня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, на якому розглянуто 7 питань порядку денного.

Серед розглянутих – питання внесення змін і доповнень до бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік, внесення змін до Програми «Надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у зв’язку із введенням воєнного стану на 2022 рік», Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки та до плану заходів місцевої цільової Програми «Сприяння виконанню завдань територіальної оборони та функціонуванню добровольчого формування Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік».

З метою термінової ліквідації аварійної ситуації, що виникла на водопровідній мережі у селі Шепелівка члени виконкому прийняли рішення про виділення необхідних коштів із резервного фонду бюджету міської територіальної громади. Ці кошти будуть спрямовані на придбання поліетиленових водопровідних труб для відновлення водопостачання жителям села.

Також у ході засідання затверджено Перелік об’єктів експлуатаційного утримання (поточного дрібного ремонту) автомобільних доріг загального користування місцевого значення Полтавської області, фінансування якого буде здійснюватися у 2022 році за рахунок коштів бюджету Глобинської  міської  територіальної громади шляхом надання субвенції з місцевого бюджету до обласного бюджету Полтавської області на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах. До даного переліку ввійшли наступні об’єкти:

О1703037 Глобине-Шепелівка-Устимівка;

О1722377 під’їзд до м. Глобине;

О1703038 Глобине-Горби-Бугаївка (на ділянці від с. Жуки до м. Глобине);

О1701378 Мостовівщина-Великі Кринки-Глобине.

Окрім цього, затверджено Перелік об’єктів експлуатаційного утримання (поточного дрібного ремонту) вулиць і доріг комунальної власності Глобинської міської  територіальної громади, фінансування якого буде здійснюватися у 2022 році за рахунок коштів бюджету Глобинської міської  територіальної громади.

Враховуючи введення в Україні воєнного стану та загрозу виникнення надзвичайних ситуацій внаслідок військової російської агресії, члени виконавчого комітету погодили утворення добровільного формування цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади, його склад та Положення про добровільне формування. Дане рішення буде внесене на затвердження сесії міської ради.

З усіх питань, розглянутих у ході позачергового засідання, виконавчим комітетом прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень