A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Допомога поруч

Дата: 23.05.2022 08:28
Кількість переглядів: 241

Триває війна… Багато українців відчувають тривогу та страх, коли чують сирени, читають новини, бачать зруйновані будівлі. Війна змусила нас цінувати найпростіші речі, які ми мали до цього: свободу, можливість обіймати рідних, подорожувати та просто бути щасливими. Але український народ — це сильна нація! Ми згуртовані, дружні та наполегливі!

Кожен свідомий українець нині відчуває занепокоєння за долю держави й може переживати стрес та відчувати тривожність. Впродовж 18-20 травня працівниками Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» проведена інформаційна кампанія «ДОПОМОГА ПОРУЧ» спрямована на соціально-психологічну підтримку гостей та жителів Глобинської громади.

18 травня в приміщенні Глобинського закладу дошкільної освіти №1 «Дзвіночок» проведена зустріч з людьми, котрі були вимушені покинути свої домівки через війну. Всі бажаючі отримали консультації спеціалістів  та відповіді на актуальні питання і теми, пов’язані з діяльністю Центру. Учасники заходу отримали практичні рекомендації та поради щодо запобігання появи негативних емоцій, зменшення наслідків пережитих стресових ситуацій, навчились прийомам самодопомоги.

20 травня для жителів та гостей міста Глобине проведена акція в ході якої перехожим були надані інформаційні матеріали для покращення психологічного та емоційного стану. Всім бажаючим запропоновано написати відповіді на запитання: «ЩО Я ЗРОБЛЮ ОДРАЗУ ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ?». Громадяни виявляли цікавість до заходу, охоче брали участь у обговоренні, ділились своїми думками, дякували за організацію акції – підтверджуючи її актуальність та важливість у такий непростий час.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень