Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем захисту дітей!

Дата: 02.06.2022 09:33
Кількість переглядів: 405

Традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято символ дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

Але сьогодні – це не лише свято для наших дітей, а й нагадування всьому сучасному демократичному світу  та суспільству про необхідність захищати права української малечі, і як би страшно це не звучало, головне право – право на життя.

Тому зараз, як ніколи, ми повинні подбати про дітей: і тих хто живе в відносно спокійному регіоні, і тих хто вимушено залишив свою домівку, і тих хто нажаль зазнав травм, або ще гірше, залишився сам…без мами і тата…назавжди… В нашій країні більше немає своїх і чужих дітей, ми разом і ми єдині! Ми повинні прагнути, щоб усі діти росли повноцінними, щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Турбота про дітей  зараз, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя сьогодні.

Любі діти! Нехай у житті кожного з вас обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наша гордість, наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Тому від щирого серця зичимо вам якомога більше приємних несподіванок долі та особистих перемог, мирного неба та сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, щирих усмішок та веселих, надійних друзів, здоров’я та удачі!

Тримаємося разом! Віримо в перемогу!

     

З повагою Служба у справах дітей Глобинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень