Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання двадцять дев’ятої позачергової сесії Глобинської міської ради

Дата: 06.06.2022 14:48
Кількість переглядів: 724

3 червня 2022 року під головуванням міського голови Станіслава Джуся відбулося пленарне засідання двадцять дев’ятої позачергової сесії Глобинської міської ради, на порядок денний якого внесено дев’ять питань, п’ять з яких стосувались сфери регулювання земельних відносин.

У ході роботи рада внесла зміни до бюджету громади на 2022 рік, доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік, доповнивши Дотаток 1 Програми пунктом 88: «Розробка проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція частини приміщень 1-го поверху поліклінічного корпусу у вісях А-Б х 1-11 під реабілітаційне відділення КНП «Глобинська міська лікарня» по  тупику Лікарняний, 1-в в місті Глобине, Кременчуцького району, Полтавської області»» з фінансуванням в розмірі 200 тис. грн з місцевого бюджету, а також затвердила рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради від 10 травня 2022 року №108 щодо внесення змін до детального плану території «Детальний план території для розміщення об’єкту будівництва «Нове будівництво котельні для виробництва експандованого корму на об’єкті цеху по виробництву комбікормів за адресою: Полтавська обл., м. Глобине, вул. Полтавський Шлях (колишня вул. Кірова), 155А», що розташована за межами населеного пункту» (кадастровий номер: 5320610100:00:021:0156).

Окрім цього з метою здійснення матеріально-технічного забезпечення та підвищення готовності до виконання завдань територіальної оборони та добровольчих формувань Глобинської громади депутатським корпусом внесено зміни до місцевої цільової Програми «Сприяння виконанню завдань територіальної оборони та функціонуванню добровольчого формування Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік», а саме передбачено придбання двох екскаваторів-навантажувачів за ціною 1 620 тис. грн кожен.

Пленарному засіданню ради передувала робота депутатів у постійних комісіях, де всі питання детально вивчено і напрацьовано відповідні висновки і рекомендації, тому загалом робота депутатського корпусу була конструктивною, адже кожен розумів важливість прийнятих рішень для забезпечення життєдіяльності громади в умовах воєнного стану.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень