A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 18.06.2022 08:48
Кількість переглядів: 804

17 червня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, на якому розглянуто 6 питань порядку денного.

 

У ході засідання внесено зміни і доповнення до бюджету громади на 2022 рік, до місцевої цільової Програми «Сприяння виконанню завдань територіальної оборони та функціонуванню добровольчого формування Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік» та Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки.

 

Також серед розглянутих  - питання про передачу майна з балансу виконавчого комітету Глобинської міської ради на баланс відділу освіти відповідно до переліку, про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 27 квітня 2022 року № 107.

 

Окрім цього, фізичній особі-підприємцю виконкомом погоджено місце для виїзної торгівлі квасом з кегів на перод з  19.06.2022 р. по 01.09.2022 р. - у м. Глобине по вул. Центральна на тротуарі поблизу Будинку культури (відповідно до схеми розміщення), при умові дотримання вимог Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони, Правил благоустрою та утримання території м. Глобине та сіл Глобинської міської ради.

 

З усіх питань, розглянутих у ході позачергового засідання, виконавчим комітетом прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень