A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 24.06.2022 17:40
Кількість переглядів: 830

23 червня 2022 року, під головуванням Глобинського міського голови Станіслава Джуся відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, до розгляду якого було внесено 22 питання.

Першим розглянуто питання про погодження тарифу на послуги з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах. Як ми вже повідомляли раніше, зважаючи на значне зростання цін на паливно-мастильні матеріали та запасні частини, а також збільшення розміру мінімальної заробітної плати працівників підприємства, надання послуг з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах стала надзбитковою діяльністю КП «Глобинське». Постало питання: припинити перевезення пасажирів на цих маршрутах взагалі чи переглянути діючі тарифи. Тож, зважаючи на думку громадськості, заслухавши інформацію начальника відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сергія Пономарьова, члени виконавчого комітету погодили нові тарифи на послуги з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування №7 (Глобине-Старий Хутір) та №8 (Бориси-Глобине) у розмірі не вище 1,70 грн. на 1 пас./км (без страхового збору та ПДВ). Відповідно до прийнятого рішення погоджені тарифи на приміських автобусних маршрутах загального користування будуть введені в дію з 1 липня 2022 року.

У ході засідання заслухано інформацію про підсумки двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою на території Глобинської міської ради, про роботу відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконкому міської ради щодо контролю за цільовим використанням коштів державних соціальних допомог за 2021-2022 роки, про хід виконання у 2022 році заходів Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, про роботу комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Глобинської міської ради за  І півріччя  2022 року, про використання енергоносіїв за опалювальний період 2021-2022 організаціями та установами, будівлі яких утримуються за рахунок міського бюджету.

Члени виконавчого комітету погодили ТОВ «Глобинський переробний завод» встановлення двох опор вуличного освітлення з світильниками на сонячних панелях (без підключення до електромережі) біля автобусних зупинок «Переробний завод» по вул. Володимирівська в м. Глобине. Затвердили план роботи виконавчого комітету Глобинської міської ради на ІІ півріччя 2022 року, розглянули низку питань, що стосувались захисту прав дітей та недієздатних осіб, внесли зміни до квартирного обліку і соціального квартирного обліку громадян міської ради,  відповідно до Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки прийняли рішення про надання матеріальної допомоги жителям Глобинської територіальної громади та інші.

Засідання пройшло злагоджено і конструктивно. З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень