A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З нагоди Дня Української Державності у місті Глобине біля пам’ятника Т.Г.Шевченкові відбувся святковий мітинг «У сім’ї вольній, новій»

Дата: 28.07.2022 15:45
Кількість переглядів: 479

Участь у заході взяли керівництво громади, депутати, працівники виконавчого комітету та комунальних установ Глобинської міської ради, громадськість міста.

«Вітаю із Днем Української Державності. Це свято в Україні ми відзначаємо вперше, хоча воно має тисячолітнє підґрунтя і відображає надбання тисячоліть. У цей день ми згадуємо тисячолітні традиції українського державотворення, яке сягає корінням часів заснування міста Києва, і яке розквітло за князювання Володимира Великого. Тож, символічно, що в День Української Державності ми вшановуємо видатного державотворця і відзначаємо День Хрещення Київської Русі-України…

Всім нам дуже важливо знати наше славне історичне минуле, цінувати наші символи і традиції, шанувати і підтримувати наших героїв, одне одного, аби бути об’єднаними у спільній справі - захисті рідної землі та своєї державності. І тоді ми обов’язково переможемо російську навалу заради щасливого майбутнього нашої країни, наших дітей і онуків.

З нагоди державного свята зичу жителям і гостям громади незламної віри у світле майбутнє, міцності духу та наснаги! Слава Україні!» - сказав у вітальному слові очільник громади Станіслав ДЖУСЬ.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували світлу пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної російської агресії проти України та поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзареві.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень