Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання 31 сесії міської ради

Дата: 17.08.2022 08:39
Кількість переглядів: 700

16 серпня відбулося пленарне засідання тридцять першої сесії Глобинської міської ради. Депутати розпочали роботу із затвердження містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану міста Глобине Полтавської області з розробленням плану зонування та схеми інженерно-технічних заходів цивільного захисту». З цього питання інформував заступник міського голови Олександр Кочерга.

Начальник фінансового відділу Світлана Замогильна прозвітувала про виконання бюджету Глобинської міської територіальної громади за І півріччя 2022 року. Про витрачання коштів резервного фонду бюджету громади звітував головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Олександр Білоус.

У ході засідання депутати надали дозволи на списання основних засобів, інших необоротних активів Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»; на списання контейнерів пластикових для збору твердих побутових відходів об’ємом 120 літрів - комунальному підприємству «Глобинське»  Глобинської міської  ради.

Прийнято рішення про упорядкування структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету; про внесення змін до фінансового плану на 2022 рік КНП «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради; про внесення змін до Положення про  формування та використання коштів Цільового фонду Глобинської міської територіальної громади та ін.

Депутати не дійшли згоди у питанні припинення юридичної особи публічного права Комунальна установа "Глобинський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Глобинської міської ради шляхом ліквідації. Рішення не було прийняте.

Знято з розгляду питання «Про звіт начальника Глобинської МПО Буші М.М. про фінансово-господарську діяльність підрозділу за 7 місяців 2022 року» у зв’язку з його звільненням з посади.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень