A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги  власників житла, які безоплатно розміщують внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 02.09.2022 15:51
Кількість переглядів: 335

Фото без описуНАГОЛОШУЄМО!                                              1)Власник жилого приміщення зобов’язаний не пізніше наступного дня з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб та в день припинення розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміни їх кількості подати відповідні заяви до відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради або старостату за місцем розташування жилого приміщення.

2) Для отримання компенсації власник жилого приміщення не пізніше п’яти днів із дня закінчення звітного місяця  (тобто до 05 числа щомісячно) подає до відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради або старостату за місцем розташування жилого приміщення заяву за формою згідно з додатком 1 (далі – заява) до Постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 №333.

Власники житла, які безоплатно розміщують переселенців звертаються до відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради за адресою: м.Глобине, вул.Центральна, 281, кімната №2.

Прийом здійснюється щодня з 09.00 до 16.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00. Ті, хто зупинились у сільських населених пунктах – звертатися до старост!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень