A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Shelter Ukraine»: допомога дітям

Дата: 08.09.2022 09:11
Кількість переглядів: 245

У рамках ініціативи  «Shelter Ukraine» Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» з 6 по 9 вересня  проводиться робота з видачі наборів засобів гігієни сім’ям з дітьми  з числа внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток в Глобинській  громаді. Ще в червні місяці центром  було сформовано, подано заявку та отримавши позитивне схвалення донора, після оплати та надходження товару, проведено формування 359 гігієнічних наборів саме для вищезазначеної цільової групи населення. Гігієнічні процедури є обов’язковою частиною звичайного розпорядку дня, а засоби особистої гігієни є незамінними помічниками, які дозволяють зберегти здоров’я, та бути впевненими в чистоті і безпеці.

Саме це стало поштовхом  взяти участь в ініціативі «Shelter Ukraine», що впроваджується організаціями SILab Ukraine, Тепле Місто/Teple Misto, VPLYV та ChildFund Deutschland. Ініціатива розв’язує гуманітарні проблеми цивільного населення 

Ми вдячні нашим партнерам, що опікуються тимчасово переміщеними українцями, вдячні за те, що маємо змогу допомагати іншим у такий важкий для країни час.

Благодійну допомогу було надано в межах ініціативи «Shelter Ukraine», що

реалізується завдяки SILab Ukraine та ChildFund Deutschland та Aktionsbündnis

Katastrophenhilfe. Мета проєкту — допомога внутрішньо переміщеним українцям, що

постраждали від війни.

#ShelterUkraineCampaign #ChildFundDeutschland #AktionsbündnisKatastrophenhilfe

#EmergencyRelief #HumanitarianAid


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень