Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

17 вересня - День рятівника

Дата: 17.09.2022 07:22
Кількість переглядів: 528

17 вересня — відмінна нагода подякувати за мужність, сміливість та рішучість усім працівникам аварійно-рятувальних служб, адже в цей день відзначають День рятівника України.

День рятівника — професійне свято тих, хто рятує чужі життя, щоразу ризикуючи своїм, тих, для кого «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» – не просто красиві слова, а життєве кредо.

Вони попереджають та ліквідують пожежі, аварії та катастрофи, знешкоджують боєприпаси, рятують людей на воді, виносять з вогню, дістають з-під уламків. І це далеко не повний перелік завдань оперативно-рятувальної служби. З якими тільки негараздами не звертаються по телефону 101.

Напередодні професійного професійного свята до співробітників 6 державного пожежно-рятувального посту завітали міський голова Станіслав ДЖУСЬ та його заступник Олександр КОЧЕРГА.

Гості побажали працівникам пожежно-рятувальних підрозділів міцного здоров’я, сімейного затишку та миру на українській землі. Подякували рятівникам за те, що вони цілодобово стоять на варті  життя та здоров’я населення, за те, що разом з військовими крок за кроком наближають нашу Перемогу.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, досягнення значних успіхів у службовій діяльності, високу професійну майстерність, підвищення авторитету служби та у зв’язку з відзначенням Дня рятівника працівників ДПРП відзначено грамотами Глобинської міської ради

Бажаємо кожному рятівнику «сухих рукавів» та ніяких надзвичайних ситуацій в особистому житті, а професійні навички поліпшувати тільки на навчаннях.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень