Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про скликання засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради

Дата: 28.09.2022 09:51
Кількість переглядів: 270

Фото без описуКеруючись  ст.42, 52 та 53 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, п.4.3 розділу 4 регламенту виконавчого комітету Глобинської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету №54 від 22.03.2019 року міським головою скликається засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради 28 вересня 2022  року о 14.00  год. в залі засідань Глобинської міської ради, за адресою м. Глобине вул. Центральна 285.

На розгляд засідання виносяться  питання:

1.    Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2022-2024 роки.

2.  Про розгляд заяви Облапа Сергія Миколайовича, 06.03.1959 р.н., щодо влаштування його до Манжеліївської сільської громадської організації «Милосердя»

3.      Про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади

4.      Про стан підготовки житлово-комунального господарства та бюджетної сфери Глобинської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022- 2023 року

5.      Про внесення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки.

6.         Про зміну складу місцевої комісії з питань евакуації

9.   Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Глобинської міської територіальної громади

10     Про оформлення дублікату свідоцтва про право власності на об’єкт нерухомого майна, що знаходиться за адресою: с. Кордубанове, вул. Садова, буд. 9, кв. 1.

11.    Про розгляд звернення гр.Ваценко Дар’ї Миколаївни про взяття її на квартирний облік.

12.    Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

13.    Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради № 252 від 30.08.2022 року «Про створення та затвердження Положення про комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам»

14.    Про розгляд заяви гр. В`юн Л.В., м.Глобине, вул.Набережна, 131, щодо надання дозволу на дарування  квартири дочці Черненко Н.Л.

15.    Про розгляд заяви гр. Пархоменка Р.М., (м.Глобине, вул.Мічуріна, буд.102а, кв.1) щодо надання дозволу на дарування земельних ділянок дочці Пархоменко А.Р.

16.    Про розгляд заяви гр. Хусточки Л.М. щодо надання дозволу на укладення договору оренди 1/3 земельної ділянки від імені неповнолітньої дитини, Власенка Дениса Сергійовича,

17.    Про розгляд заяви гр. Хусточки Л.М. щодо надання дозволу на укладення договору оренди 1/3 земельної ділянки від імені неповнолітньої  дитини, Власенка Станіслава Сергійовича.

18. Про зміну поштової адреси об’єкту нерухомого майна (житловому будинку) по вул.Степовій, 6 у м.Глобине, Кременчуцького району.

19. Про зміну поштової адреси земельній ділянці та житловому будинку з господарськими будівлями в с.Манжелія, Кременчуцького району

20. Про зміну поштової адреси земельній ділянці та житловому будинку з господарськими будівлями в м.Глобине

21. Про зміну поштової адреси житловому будинку з господарськими будівлями в м.Глобине, вул.Володимирівська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень