Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

07 жовтня 2022 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Дата: 10.10.2022 12:18
Кількість переглядів: 305

На засіданні виконкому внесено зміни до  Програм: «Розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2022-2024 роки, та «Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки

Члени виконавчого комітету розглянули заяви внутрішньо переміщених осіб, людей  з обмеженими фізичними можливостями,  щодо надання їм технічних засобів реабілітації, прийняли рішення про погодження Статуту Глобинського міського громадського формування з охорони громадського порядку «Муніципальна міліція» у новій редакції.

Враховуючи звернення жителів громади через петицію , яка набрала необхідну кількість голосів, погодження Кременчуцької районної військової адміністрації, було розглянуте та вирішене питання: «Про відновлення роботи вуличного освітлення у м.Глобине». Було вирішено:

  • КП «Глобинське»  з 10 жовтня 2022 р.  відновити роботу об’єктів зовнішнього освітлення, згідно переліку;
  • встановити графік роботи вуличного освітлення вказаних об’єктів з часу настання темної пори доби до часу настання коменданської години у вечірній час  доби.

Під час  включення  сигналів тривоги вуличне освітлення вимикатись не буде, так як це не передбачено  програмним  забезпеченням роботи автоматики на КТП.

На виконкомі ДП «Дирекції пересувних циркових колективів України» був наданий дозвіл на розміщення та роботу цирку-шапіто в м. Глобине з 12 по 27 жовтня  2022 року.

 

У ході роботи  було внесено зміни і доповнення до бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік та прийнято рішення про збільшення резервного фонду бюджету Глобинської міської територіальної громади.

 

Робота  членів виконавчого комітету була злагодженою та конструктивною , з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень