Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

День захисників та захисниць України...

Дата: 14.10.2022 16:15
Кількість переглядів: 381

Фото без опису14 жовтня у День захисників і захисниць України у Глобиному біля пам’ятника Захисникам України відбувся мітинг. Зі словами вітань та глибокої вдячності всім, хто боронив та боронить сьогодні Україну, звернулися міський голова Станіслав ДЖУСЬ та підполковник Ігор КОВАЛЕНКО.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі медаллю "Захисник Вітчизни" посмертно нагороджений Павло КОШЕЛЕВ. Захисник загинув у перший день повномасштабного вторгнення росії на територію України. Нагороду вручено матері Героя Тетяні Петрівні Письменній. Присутні вшанували пам’ять загиблих захисників хвилиною мовчання та покладанням квітів до підніжжя пам’ятника.

Цього ж дня у центрі міста на площі біля міського будинку культури відбувся благодійний захід, присвячений Дню  захисників і захисниць України. Естетичну насолоду присутнім дарували учасники концерту - артисти Глобинської громади та запрошена гостя лауреатка багатьох конкурсів та фестивалів Наталія ШИНКАРЕНКО. Учасники заходу мали змогу поласувати козацькою кашею та запашним чаєм. Малеча ж брала активну участь у організованих майстер-класах.

Кошти, зібрані на сьогоднішньому заході будуть передані на потреби Збройних Сил України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень