A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

14 жовтня – особливий день для нашої держави та українського народу!

Дата: 14.10.2022 16:46
Кількість переглядів: 315

14 жовтня – особливий день для нашої держави та українського народу! Сьогодні вся країна відзначає державне свято – День захисників та захисниць України. Це день, коли всі українці згадують та вшановують своїх Героїв! Тих, завдяки кому ми зараз живемо, дихаємо, розвиваємо нашу Незалежну Україну!

14 жовтня працівниками Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» проведено акція «Дякуємо захисникам і захисниця України!».  В ході акції всім бажаючим запропоновано підтримати наших героїв-захисників, котрі проходять курс лікування у військовому госпіталі.  

Учасники писали на прапорі побажання швидкого одужання та повернення з Перемогою. До заходу долучились діти, які охоче розмальовували та підписували  листівки  і малюнки для Героїв. Учасники акції отримали патріотичні наліпки та повітряні кульки.

Написане дитячою рукою „дякую“ та „повертайтеся живими“, підіймає моральний дух та дає сили нашим захисникам, кожне побажання також наближає перемогу і мир в Україні!

Всі наші Герої боролись і борються за свою мову, свою історію, свою гідність, свою національну ідентичність і за право кожного з нас жити на своїй українській землі! Вічна слава та шана кожному з них! Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень