Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!

Дата: 02.11.2022 16:08
Кількість переглядів: 215

Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 14.10.2022 № 1168 «Про внесення змін до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам» запроваджено перевірку фактичного місця проживання внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та визначено обставини позбавлення їх державної допомоги.

На територіальні органи Національної соціальної служби покладено повноваження щодо контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання допомоги на проживання ВПО шляхом проведення вибіркової перевірки фактичного місця їх проживання/перебування. Особам, яких не виявлять на місці фактичного проживання, можуть припинити виплачувати допомогу. 

З метою цільового використання бюджетних коштів, направлених на проживання ВПО, головним управлінням Нацсоцслужби у Полтавській області розпочинається перевірка місць проживання/перебування ВПО в територіальних громадах області.

Тож, якщо ви ВПО та наразі змінили адресу свого початкового переміщення на іншу, рекомендуємо найближчим часом звернутися до відділу з питань призначення та виплат соціальних допомог та інших видів соціальної підтримки населенню №2 управління соціального захисту населення Кременчуцької райдержадміністрації (м. Глобине, вул. Центральна, 283) та повідомити про зміну місця проживання і отримати довідку ВПО із зазначенням актуальної адреси теперішнього проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень