A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

АКЦІЯ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ДИТИНИ 20 ЛИСТОПАДА «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ БАТЬКІВ – ЗАПОРУКА ЩАСЛИВОГО МАЙБУТНЬОГО ДИТИНИ»

Дата: 18.11.2022 14:39
Кількість переглядів: 338

Фото без описуВсесвітній день дитини відзначається 20 листопада як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини. З 1990 року у Всесвітній день дитини відзначається річниця прийняття цих основоположних документів у сфері захисту прав дитини.

18 листопада напередодні Всесвітнього дня дитини працівниками          КУ «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» проведена інформаційна акція «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ БАТЬКІВ – ЗАПОРУКА ЩАСЛИВОГО МАЙБУТНЬОГО ДИТИНИ».

В ході заходу всім бажаючим запропоновано ознайомитись з основними принципами відповідального батьківства. Учасники отримали буклети «Батькам про правові аспекти виховання» з інформацією про обов’язки батьків щодо виховання дітей і про можливу відповідальність у разі їх невиконання та листівки «5 кроків до гармонії в сім’ї» – як нагадування про важливі та прості речі для гармонійного функціонування родини. Також тематичні інформаційні матеріали  розповсюджено і в установах соціального значення міста.

Всесвітній день дитини – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Діти – це найголовніше, що мають дорослі. Наш обов’язок зробити все можливе, аби кожна дитина відчувала захист, безпеку, підтримку, турботу та любов. Ми маємо докласти максимум зусиль, щоб наші діти жили у мирній країні, адже вони – продовження кожного з нас. Вони – майбутнє України.

Нехай кожна дитина живе у люблячій сім’ї і має щасливе та безтурботне дитинство. І давайте не забувати, що чужих дітей не буває!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень