A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулися засідання постійних комісій Глобинської міської ради

Дата: 30.11.2022 16:12
Кількість переглядів: 316

Фото без описуВ ході засідань депутати міської ради опрацьовували внесені до розгляду на пленарне засідання 35 сесії питання.

Серед питань, що стосуються сфери освіти, культури, спорту та соціального захисту населення розглянуто внесення змін до:

«Програми підтримки обдарованих дітей та молоді, творчих колективів та їх наставників Глобинської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки»;

«Програми залучення та підтримки спеціалістів у закладах охорони здоров’я, освіти, культури Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки»;

«Комплексної програми розвитку освіти Глобинської міської територіальної  громади  на 2021-2025 роки;

«Положення про комісію по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади».

Розглянуто питання щодо затвердження Положення про заклади культури Глобинської міської ради, внесення змін до штатних розписів закладів культури та мистецької школи, про демонтаж пам’ятного знаку, припинення діяльності деяких клубних закладів та інші.

В сфері управління комунальною власністю депутати обговорили питання передачі майна оперативне управління, надання згоди на прийняття майна у комунальну власність та інші.

У ході засідання постійної комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища депутати розглянули 44 питання, що стосувались сфери земельних відносин.

На засіданнях постійних комісій було  заслухано звіт про виконання бюджету Глобинської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року та опрацювано з наданням відповідних рекомендацій внесення змін до бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік.

Без розгляду не залишилося  питання «Про створення структурного підрозділу «Місцева пожежна команда с. Великі Кринки» Глобинської місцевої пожежної охорони».

З усіх розглянутих питань члени комісій прийняли рішення з відповідними висновками та рекомендаціями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень