A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Війна не привід, щоб не говорити про домашнє насильство!»

Дата: 09.12.2022 08:50
Кількість переглядів: 258

З 25 листопада по 10 грудня в Україні проводиться щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Дана кампанія спрямована перш за все на підвищення обізнаності українців в питаннях протидії домашньому насильству та недопущення нетерпимого ставлення громадян до будь – яких проявів насильства.

8 грудня 2022 року задля привернення уваги до актуальних для суспільства проблем працівники відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради разом з представниками мобільної команди міжнародної гуманітарної організації «INTERSOS» провели інформаційно-виховний захід «Війна не привід, щоб не говорити про домашнє насильство!», учасниками якого стали внутрішньо-переміщені особи, які проживають у Глобинському дошкільному навчальному закладі №4 «Зірочка», та його працівники.

Мета заходу – привернути увагу до проблеми насильства в сім’ї щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, рівних прав чоловіків та жінок, а також збільшити розуміння та обізнаність про проблему насильства та шляхи її вирішення, сприяти утвердженню ненасильницької ідеології в українському суспільстві.

Організатори заходу звернули увагу присутніх, що ні в якому разі не потрібно мовчати, обов’язково звертатися за допомогою та мати сміливість сказати «Стоп!» насильству у власній родині. Учасники заходу отримали від організаторів тематичні буклети та листівки з корисною інформацією та відповідними контактами установ, до яких можна звернутися за допомогою та підтримкою як на території громади, так і на державному рівні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень