A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

14 грудня – День вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2022 15:54
Кількість переглядів: 287

14 грудня – День вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, людей, які стали на захист людства від радіаційного забруднення. Минають роки, сини України знову захищають весь світ тепер уже від іншого лиха – російської навали. Та незмінним повинно залишитися одне – найглибша повага до людей, які, не шкодуючи свого життя та здоров′я, захищають свободу і незалежність України, ліквідовують наслідки аварій та катастроф. Ми не маємо права забути про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, їх подвиг важко переоцінити.

В КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ради» відбулася зустріч ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, в якій взяли участь міський голова Станіслав Джусь, начальник відділу соціального захисту виконкому Глобинської міської ради Людмила Норенко, начальник відділу культури, спорту, сім′ї та молоді виконкому Глобинської міської ради Сергій Кулик, голова Глобинської громадської організації «Союз ЧОРНОБИЛЬ України» Олександр Логвин. На зустрічі присутні обговорили книгу про чорнобильців Глобинської громади, яку готує до друку  Олександр Логвин. Піднімались питання соціального захисту ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Зустріч прійшла в конструктивній діловій атмосфері, учасники обмінялися думками стосовно майбутньої книги та вносили свої пропозиції щодо покращення соціальних послуг для чорнобильців.

За роки, що минули , ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення того величезного комплексу проблем, який пов’язаний з використанням високих і, нерідко, небезпечних технологій. Незмінним залишається лише одне - найглибша повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС.

Їхній подвиг неможливо переоцінити – як не можна переоцінити значення того, що вони зробили.
Їхній героїзм, патріотизм і професійна майстерність перевірені часом.
Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень