A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Герої не вмирають!

Дата: 10.01.2023 15:37
Кількість переглядів: 242

Герої не вмирають. Вони просто перестають бути поруч. Відлітають…. Тихенько і не попрощавшись. Можливо, тому, що не збирались помирати. Мали плани, хотіли любити, народжувати дітей, навчатись, працювати, радіти життю. Не судилось… Стають зірками в небі… янголами-охоронцями

10 січня 2023 року виповнюється сім років, як від ворожої міни чужинців- агресорів під донецьким селом Зайцево обірвалося життя нашого земляка Віктора Аврамчука, який став на захист суверенітету та незалежності України. Останнім притулком для героя стала рідна йому Опришківська земля, де він народився, зростав, навчався в школі, звідки пішов у доросле життя.

З метою вшанування пам'яті Героя міський голова Станіслав Джусь, староста Опришківського старостинського округу Тетяна Садлівська, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Людмила Норенко, начальник другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Коваленко поклали квіти до надмогильного пам’ятника Віктору Аврамчуку в селі Опришки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень