Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Очільник області відвідав Глобине

Дата: 18.01.2023 09:34
Кількість переглядів: 815

17 січня з робочим візитом до Глобиного прибув начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. У поїздці його супроводжували начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік, Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

Очільник області відвідав кілька об’єктів та ознайомився з їх роботою.

З можливостями та потребами реабілітаційного відділення Глобинської міської лікарні Дмитра Луніна ознайомив директор закладу Ігор Балаховський. Відділення на 20 ліжкомісць створене з урахуванням сучасного бачення розвитку реабілітаційної допомоги військовослужбовцям сил оборони та оснащене найновітнішим обладнанням для їх відновного лікування і фізичної реабілітації.

У ході робочого візиту фахівцям закладу охорони здоров’я вручено благодійну допомогу у вигляді медичних засобів та матеріалів для стоматології, яку надав агропромхолдинг «Астарта-Київ» спільно з асоціацією Майдан Клівленд, благодійним фондом «Повір у себе» у рамках проєкту Common Help UA/

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Потому Дмитро Лунін ознайомився з роботою відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету міської ради. У даний час центр надає 267 адміністративних послуг. Тут функціонує електронна черга, РОS-термінал, термінал для роботи з готівкою, встановлено нове програмне забезпечення, обладнано відеоспостереження. Відвідувачам створені комфортні умови для отримання більшості адміністративних послуг. Приміщення має вільний доступ та оснащення для людей з особливими фізичними потребами.

Фото без опису

Фото без опису«Одним із досягнень громади є ремонт та відкриття протирадіаційного укриття у одному із закладів дошкільної освіти», - наголосив Глобинський міський голова Станіслав Джусь під час відвідин закладу. Загальна вартість проведеного ремонту склала 1 474 тис. грн. Це дало можливість відновити діяльність дитячого садочка як чергового закладу в місті за змішаною формою та груп короткотривалого перебування. Тепер діти старшого дошкільного віку мають змогу відвідувати садочок. Планується також відновлення змішаного навчання для дітей середнього та молодшого віку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У ході робочого візиту очільник області ознайомився із ходом ремонтних робіт будівлі соціального гуртожитку. Заклад створений у громаді зовсім недавно для забезпечення тимчасового проживання у гуртожитку осіб, які потребують соціального захисту (у тому числі внутрішньо переміщених), інших осіб які з певних, незалежних від них причин не мають на території громади постійного або тимчасового житла. Проте у період воєнного стану пріоритет, безперечно, надаватиметься внутрішньо переміщеним особам. У закладі можуть проживати 48 осіб. Під час  огляду обговорено  проблеми та потреби для якнайшвидшого введення приміщення в  експлуатацію.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень