A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася нарада зі старостами громади з актуальних питань.

Дата: 25.01.2023 09:33
Кількість переглядів: 414

24 січня під головуванням секретаря міської ради Олександра Феденка відбулася нарада зі старостами громади з актуальних питань.

Приватний нотаріус Кременчуцького районного нотаріального округу Тетяна Колінько спілкувалася зі старостами з питань вчинення ними нотаріальних дій.
Вона наголосила, що перелік нотаріальних дій, які можуть здійснювати старости у відповідних округах, є чітко визначеним і вичерпним. Акцентувала на типових помилках, що допускаються, та яким чином їм запобігти. 
Про новації законодавства у організації ведення військового обліку інформував заступник начальника відділення обліку мобілізаційної роботи другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Сергій Сіренко. Наголошено на важливості тісної співпраці, особливо у період воєнного стану.
      Начальник відділу освіти Світлана Надтока інформувала щодо перспектив відновлення роботи закладів освіти, у тому числі дошкільної, в громаді у період воєнного стану. Наголосила на пріоритетах та важливих умовах для можливого відновлення роботи закладів: наявність у населеному пункті укриття в належному стані, відстань до якого не більш ніж 100 м. Безпека дітей – це головний пріоритет.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень