A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання тридцять восьмої сесії

Дата: 26.01.2023 15:24
Кількість переглядів: 704

26 січня 2023 року під головуванням секретаря міської ради Олександра Феденка відбулося пленарне засідання тридцять восьмої сесії Глобинської міської ради VIII скликання, у якому взяли участь 19 депутатів.

У ході засідання депутати затвердили звіт про виконання плану роботи Глобинської міської ради за 2022 рік. Загалом, упродовж 2021-2022 років було проведено 15 сесій міської ради, з них 8 позачергових. Всього проведено 15 пленарних засідань, на яких вирішувалися актуальні питання із забезпечення життєдіяльності Глобинської міської територіальної громади, прийнято 1469 рішень, з них 1265 рішень з питань земельних відносин, 204 рішення - з  питань бюджету, житлово-комунального господарства, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту жителів громади. Протягом звітного періоду прийнято 4 програми, проведено 45 засідань постійних комісій міської ради.

У ході пленарного засідання затверджено План роботи Глобинської міської ради на 2023 рік, визначено орієнтовні строки проведення звітів депутатів Глобинської міської ради VІІІ скликання про свою роботу за 2022 рік перед виборцями.

Радою внесено зміни до Програми інформатизації Глобинської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2024 роки, Програми поводження з твердими побутовими відходами у населених пунктах Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми реформування і розвитку житлово- комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки.

Затверджено звіти про хід і результати виконання місцевих Програм у 2022 році.

У ході роботи прийнято рішення, що стосувалися освітньої галузі, житлово-комунальної сфери та комунального майна. Внесено зміни і доповнення до  бюджету громади, Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної  громади  на 2023 рік.

З метою перевірки ефективності планування та використання бюджетних коштів у відділах, які є виконавчими органами ради, депутати прийняли рішення про створення тимчасової контрольної комісії міської ради.

Питання, внесені до розгляду на пленарне засідання, попередньо опрацьовані постійними комісіями ради. 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень