A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 16.02.2023 22:40
Кількість переглядів: 162

Фото без описуПредмет закупівліКод ДК 021:2015: 34140000-0 — Великовантажні мототранспортні засоби (машина дорожня комбінована зі змінним обладнанням)

 Обґрунтування доцільності закупівлі.

Відповідно до листа від 20.01.2023 р. №25 від КП «Глобинське», що визначене виконавцем робіт з утримання об’єктів благоустрою на території громади, виникла нагальна необхідність у придбанні дорожньої комбінованої машини зі змінним обладнанням для забезпечення належного утримання доріг у зимовий період. Наявний піскорозкидач причепний має малу потужність і не задовольняє потреб після збільшення обсягів обслуговування, викликаних приєднанням до громади нових населених пунктів. Крім того наявне обладнання має ознаки значної зношеності та потребує проведення частих ремонтів, що викликає додаткові витрати бюджетних коштів. Завдяки використанню різного змінного обладнання дана машина може виконувати різні функції щодо утримання доріг влітку і в зимовий період, а саме: розкидання піщано-сольової суміші, підвезення піску , солі, інших матеріалів, очищення дорожнього покриття від снігу в зимовий період; використовуватись для поливання доріг або зелених насаджень, підмітання дорожнього покриття  влітку при обладнанні відповідним змінним обладнанням; використовуватись  як самоскид вантажопідйомністю 12 т.

Таким чином придбання вищезазначеної машини є ефективним використанням бюджетних коштів так як скоротить використання інших різних видів техніки.   

                                            Обґрунтування обсягів закупівлі.

          Обсяги визначено відповідно до потреби КП «Глобинське» для забезпечення належного утримання об’єктів дорожнього господарства, що перебувають на балансі підприємства.

                            Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

         Технічні характеристики предмета закупівлі визначені КП «Глобинське» виходячи з потреби у забезпеченні виконання робіт з утримання об’єктів дорожнього господарства. Якісні характеристики визначено відповідно до умов використання даної техніки, сумісності використання з наявною технікою.

                           Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення.

Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін, визначеного на базі цін 3-х пропозицій від продавців товару.

 

Назва товару

Пропозиції 3-х продавців, грн.

Середнє арифметичне 3-х пропозицій продавців, грн.

Кількість, шт

Очікувана вартість, грн.

ТОВ «торговий дім «БУДШЛЯХМАШ

Завод комунальної техніки «Альфатекс»

Компанія RHINO Trucks Trade

Машина дорожня комбінована зі змінним обладнанням

3744000,00

3670000,00

6606330,00

4673443,30

1

4673443,30


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень