A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Робочі будні мультидисциплінарної команди

Дата: 16.02.2023 22:49
Кількість переглядів: 247

15 лютого мультидисциплінарна команда Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»  в складі працівників відділень натуральної та грошової допомоги, надання соціальної допомоги вдома за місцем проживання та надання соціальних послуг в умовах денного перебування надавали  послуги жителям   Пирогівського старостату .

За результатами проведеної роботи  перукарську послугу та послугу інформування отримали 14 громадян, які опинилися в складній життєвій ситуації,  а 6 осіб поважного віку з радістю відновлювали свої знання та здобували нові щодо вмінь користуватися сучасним смартфоном. Отримувачі соціальної послуги допомоги вдома ділилися своїми відгуками щодо роботи соціальних робітників.

До роботи мультидисциплінарної команди долучилися медичний працівник Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради, котрий інформував жителів  старостату щодо порядку отримання медичних послуг в закладі, а бажаючі  мали змогу виміряти тиск та отримати рекомендації, та працівник  сектору Глобинського бюро правової допомоги, котрий на безоплатній основі проводив відповідні консультування.  

Загалом команда попрацювала плідно та ефективно, взявши до уваги побажання та потреби жителів села, які з часом трансформуються в системну роботу центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень