A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мультидисциплінарна команда не припиняє свою роботу...

Дата: 23.02.2023 16:07
Кількість переглядів: 130

Мультидисциплінарна команда Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» не припиняє свою роботу,  тож 21 та 22 лютого здійснила свої виїзди до Манжеліївського та Петрівського старостатів.  

У селі Манжелія обговорено графік роботи факультету «Основи комп’ютерної грамотності», що діє в рамках Програми соціально-педагогічної послуги «Університет III віку», та робота якого відновлюється після тимчасового припинення за обставин введення в Україні дії воєнного стану. Одночасно було проведено й індивідуальні навчання з літніми людьми з покращення знань користування мобільним телефоном.

У с. Петрівці відвідували осіб похилого віку, котрі отримують соціальну послугу «догляд вдома», та 11 особам було надано безкоштовні перукарські послуги. Окрім того  фахівцями центру надавалися роз’яснення щодо форм, проявів та наслідків домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, розповсюджувалися тематичні інформаційні матеріали та проведено відвідування родин, які перебувають у складних життєвих обставинах, та  надано  допомогу у вирішенні їх нагальних потреб.

До роботи мультидисциплінарної команди центру долучився й представник сектору Глобинського бюро безоплатної правової допомоги. 

Робота в даному напрямку в громаді триває та націлена на підвищення рівня якості, доступності в наданні соціальних послуг її жителям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень