A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ВШАНУЙМО ГЕРОЯ!

Дата: 07.03.2023 17:09
Кількість переглядів: 167

Рік тому бойові дії розгорнулись по всій Україні. Напевно, немає жодної людини, яка б не відчувала страху та відчаю у перші дні війни. Згодом ці емоції переросли у лють та бажання помсти. Це рік, який приніс нашій країні смерть, біль, розруху. Але водночас це рік, який перетворив простих українців на героїв, який показав світові, хто така Україна і що вона, попри все, буде!

7 березня  2023 року виповнюється рік, як обірвалося життя нашого земляка Олега Сьоміна, який став на захист свого народу, суверенітету та незалежності України з перших днів повномасштабного вторгнення. Захисник проходив службу в 72 бригаді ім. Чорних Запорожців. Був заступником  командира бойової машини, навідником-оператором 109-го батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Мав досвід участі в бойових діях: у 2018 році служив за контрактом у зоні АТО.

Сміливий, відважний, чуйний, завжди готовий прийти на допомогу. Таким залишиться Олег назавжди у нашій пам’яті!

Дякуємо за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Так твориться історія і формується нація, якими захоплюватиметься світ!

Низький уклін та вічна пам’ять Воїну, який до останнього подиху захищав право кожного громадянина нашої держави жити у вільній Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень