A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Будемо пам’ятати вічно!

Дата: 22.03.2023 13:38
Кількість переглядів: 147

Сьогодні, 22 березня, знову в пам’яті зринає день, коли місто Глобине розірвала страшна новина – в зоні бойових дій на оборонних рубежах Києва, загинув наш земляк - глобинець, старший сержант, сержант з матеріального забезпечення реактивної артилерійської батареї реактивного артилерійського дивізіону 27 РЕАБр Сергій Мохонько.  Сьогодні минає рівно рік, як припинило битись серце нашого Героя, вірного сина народу України.

Віддати данину глибокої вдячності загиблому прийшли до його останнього місця спочинку міський голова Станіслав Джусь, начальник другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Ігор Коваленко, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Людмила Норенко

Вшанували пам’ять Сергія та всіх полеглих захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до могили нашого земляка.

Захист Вітчизни від тих, хто загрожує територіальній цілісності країни, – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, величезної самопожертви та самовіддачі. Таким був і наш Герой Сергій Мохонько. Він пожертвував найціннішим, що є в людини, – власним життям, заради того, щоб прапор України гордо майорів над вільною, мирною, незалежною Державою. На жаль, ми не можемо його повернути, та ми бережемо спогади про кожного з новітніх Героїв і низько схиляємося перед величчю їх подвигу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень