A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання сорокової сесії Глобинської міської ради VIII скликання

Дата: 24.03.2023 09:15
Кількість переглядів: 458

23 березня 2023 року відбулося пленарне засідання сорокової сесії Глобинської міської ради VIII скликання.

Засідання розпочалося з виступу голови Глобинської міської територіальної виборчої комісії Світлани Куліченко, яка оголосила постанову  про реєстрацію Савченко Вікторії Григорівни депутатом Глобинської міської ради.

У зв’язку з цим прийнято рішення про внесення змін до складу постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку, яким включено до її складу депутата Вікторію Савченко.

У ході пленарного засідання депутати заслухали звіт заступника начальника відділу поліції №1 Кременчуцького районного управління поліції ГУНП у Полтавській області  Богдана  Єременка про хід і результати виконання Комплексної Програми профілактики правопорушень на території Глобинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки у 2022 році. Загалом, упродовж поточного року на території Глобинської громади спостерігається тенденція до зниження як адміністративних, так і кримінальних правопорушень. Водночас спостерігається зменшення вуличної злочинності (грабежі, розбої, нанесення тілесних ушкоджень) та крадіжок, проте лишається на тому ж рівні вчинення шахрайств, зокрема, через інтернет мережу. Відсоток розкриття кримінальних правопорушень склав 62,52% - загальний та 63,11% – тяжкі злочини від загальної кількості скоєних.

Рішеннями міської ради затверджені звіти про результати виконання Програми сприяння діяльності депутатів міської ради та розвитку місцевого самоврядування Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік,   Програми військово-патріотичного виховання, підготовки громадян до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки у 2022 році, Програми розвитку цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки у 2022 році, Програми просторового розвитку території Глобинської територіальної громади, розвитку земельних відносин і охорони земель на 2021-2024 роки у 2022 році; Комплексної Програми профілактики правопорушень на території Глобинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки у 2022 році, та Програми розвитку фізичної культури і спорту Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки у 2022 році, а також звіти про хід і результати виконання місцевих Програм у 2022 році: цільової Програми "Сприяння виконанню завдань територіальної оборони та функціонуванню добровольчого формування Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік", Програми "Енергоефективність та енергозбереження на об'єктах комунальної власності Глобинської міської територіальної громади" на 2022-2026 роки» у 2022 році, Програми збереження  та використання об'єктів культурної спадщини Глобинської міської територіальної громади на 2022-2025 роки у 2022 році, Програми підтримки діяльності і розвитку місцевої пожежної охорони Глобинської міської ради на 2021-2025 роки у 2022 році, Програми розвитку архівної справи на території Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки у 2022 році.

Заслухано звіт голови спостережної ради при комунальному некомерційному підприємству  «Глобинська міська лікарня» Глобинської  міської ради Владислава Тютюнника про роботу ради у 2022 році.

Депутатами затвердили зміни до Комплексної Програми профілактики правопорушень на території Глобинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки,  Програми інформатизації Глобинської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2024 роки, Програми реформування і розвитку  житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки, Програми поводження з твердими побутовими відходами у населених пунктах Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки на території Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

На пленарному засіданні затверджено рішення про упорядкування структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету.

Радою розглянуто низку питань, що стосувались комунальної сфери та сфери земельних відносин.    

Переважна більшість питань порядку денного попередньо детально розглянуті на засіданнях постійних комісій міської ради, що відбулися напередодні. Відповідальним виконавцям дано протокольні доручення. У ході роботи постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю та будівництва депутати звернулися до присутнього на засіданні Ігоря Торяника - помічника-консультанта Народного депутата України Олексія Мовчана, з пропозицією до народного обранця відшукати можливість щодо залучення додаткового фінансування на утримання дорожньої інфраструктури Глобинської міської територіальної громади.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень