Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

28 березня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 29.03.2023 09:28
Кількість переглядів: 254

28 березня  під головуванням міського голови Станіслава Джуся відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Головний інженер, виконуючий обов’язки начальника комунального підприємства «Глобинське» Анатолій Назаренко прозвітував про роботу КП «Глобинське» за 2022 рік (детальніше тут)

З метою приведення до належного стану території  населених пунктів Глобинської міської територіальної громади, члени виконкому прийняли рішення про проведення з 27 березня по 26 травня 2023 року двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою на території громади, водночас затвердили план заходів з його проведення.  У рамках двомісячника 15 квітня 2023 року заплановано провести «День довкілля». До заходів з озеленення та прибирання території громади планується залучити громадськість, підприємства, установи і організації.

Начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконкому міської ради Людмила Норенко доповіла щодо забезпечення дотримання норм чинного законодавства в частині складання актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї за 2022 рік (детальніше тут).

Про стан надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги КНП «Глобинська міська лікарня» у 2022 році доповіла Марина Кочерга медичний директор КНП «Глобинська міська лікарня» (детальніше тут). Вона дала відповіді на запитання членів виконкому щодо укомплектування медичного закладу лікарями.

Заслухано інформацію начальника відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Сергія Кулика, щодо перейменування топонімів Глобинської міської територіальної громади. Під час розгляду питання члени виконкому запропонували  після опрацювання результатів голосування (відповідно до розпорядження міського голови від 07 березня 2023 року №81/02-05-АГП) доповнити список вулиць, які пропонуються до перейменування, і винести на розгляд чергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Члени виконкому погодили рішення щодо поетапного відновлення вуличного освітлення на магістральних шляхах населених пунктів Глобинської територіальної громади з 1 квітня 2023 року (освітлення дозволено вмикати з настанням сутінок і до початку комендантської години). У ході засідання виконавчого комітету розглянуто питання про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам, затвердження змін до квартирного обліку громадян, затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Серед питань, що не ввійшли до порядку денного, виконавчий комітет розглянув питання щодо відновлення вказівних інформаційних дорожніх знаків підприємств та встановлення додаткових обмежувальних знаків для великовагового транспорту. Відповідальним виконавцям надане доручення щодо вирішення даної проблеми.

За результатами розгляду питань прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень