Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Державний навчальний заклад «Полтавський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» пропонує підтримку в питанні адаптації до нових умов сучасного життя та працевлаштуванні вимушено переселених осіб й демобілізованих захисників

Дата: 06.04.2023 11:36
Кількість переглядів: 140

Фото без описуПолтавщина продовжує щоденно приймати вимушено переселених осіб і сьогодні доволі гостро стоїть питання їх працевлаштування, а також працевлаштування наших демобілізованих захисників-військовослужбовців.

Державний навчальний заклад «Полтавський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» пропонує пІдтримку в питанні адаптації до нових умов сучасного життя цих категорій наших громадян.

Військова агресія росії проти нашої країни і введений у зв'язку з нею воєнний стан має масштабний вплив на освіту та ринок праці в Україні. Соціальна дестабілізація відбулася на національному та регіональному рівнях і призвела до термінової необхідності пошуку нового передового підходу до підвищення працездатності внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають на території Полтавської області, а також військових після демобілізації.

ДНЗ «Полтавський центр ПТО ДСЗ» - сучасний освітній заклад, основним завданням якого є забезпечення професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації незайнятого населення за професіями, в яких є потреба на ринку праці, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття для зареєстрованих безробітних, а також для осіб, які бажають здобути освіту за власний кошт або за кошти підприємств, установ, організацій.

Наш заклад освіти здійснює підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації за 14 ліцензованими професіями та підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення (перелік додається). Слухачі мають можливість

навчатися як у групі, так і за індивідуальним робочим планом. Пропонуємо очну, дистанційну та дуальну форми навчання.

Для бажаючих започаткувати власну справу проводиться курс бізнес- планування для створення власного бізнесу в умовах реалізації програми отримання мікрогрантів, під час якого з допомогою фахівців можна розробити свій бізнес-план та за потребою отримати допомогу з оформленням заявки в Дії.

Переміщені українці та демобілізовані військовослужбовці мають змогу здобути базові знання у новій для себе сфері та використати додаткові можливості для працевлаштування в нових реаліях життя,

Після закінчення професійного навчання випускники отримують свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації державного зразка, після курсів цільового призначення - посвідчення, що підтверджує підвищення кваліфікації за напрямом.

Перевагами нашого навчального закладу є стислі терміни навчання; комфортна атмосфера для людей різного віку; навчання без перерви на канікули та наближене до місця проживання; можливість навчатися за індивідуальною формою; максимальне врахування вимог роботодавців; висока ймовірність працевлаштування; вивчення новітніх виробничих технологій.

Навчальний заклад забезпечує проживання слухачів під час професійного навчання у гуртожитку. Проживання для зареєстрованих безробітних — безкоштовне.

Будь яку інформацію щодо роботи закладу можна отримати за телефонами 0951535368, 0665102065 або за електронною поштою срЮ pl@ukr.net.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень