Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Глобинській ДПІ відбувся тренінг щодо декларування доходів громадян

Дата: 27.04.2023 14:04
Кількість переглядів: 104

Фото без описуПодатківці Глобинської ДПІ провели низку навчальних тренінгів з платниками податків під час яких проінформували відвідувачів ЦОПу про особливості деклараційної кампанії за 2022 рік. Розповіли які доходи підлягають обов’язковому декларуванню, яка ставка застосовується при оподаткуванні доходів, які терміни подання декларації і терміни сплати нарахованого податку. 

Зокрема акцентували увагу платників податків, що граничний термін подання податкової декларації про майновий стан і доходи за звітний (податковий) 2022 рік – 01 травня 2023 року (включно). 

Також, працівники Глобинської ДПІ звернули увагу, що для зручності платників та спрощення процедури декларування доходів громадянами, на вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів, зокрема, для використання права на податкову знижку. При цьому наголосили, що з метою отримання податкової знижки громадяни можуть подати декларацію до 31 грудня поточного року.

При проведенні тренінгу фахівці Глобинської ДПІ надали платникам практичну допомогу у формуванні та заповненні податкової звітності.

Глобинська ДПІ  ГУ ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень