Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання робочої групи із внесення змін до Стратегії розвитку Глобинської міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 10.05.2023 13:47
Кількість переглядів: 329

9 травня 2023 року відбулось засідання робочої групи із внесення змін до Стратегії розвитку Глобинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2025 роки. 

Міський голова Станіслав Джусь коротко ознайомив присутніх з необхідністю внесення змін до Стратегії і закликав членів робочої групи до плідної роботи.
З основними принципами, методами і інструментами стратегічного планування ознайомив членів робочої групи Краплич Руслан, експерт з стратегічного планування та розвитку громад. Він націлив аудиторію на визначення пріоритетних напрямків розвитку громади, визначення її сильних і слабких сторін методом проведення опитування серед різних верств населення та аналізу існуючого стану життя громади, анонсував наступні зустрічі, їх тематику та очікувані результати.
Юрій Шпорта, начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Глобинської міської ради, зосередив увагу присутніх на сферах та цілях Стратегії, необхідності залучення якомога більше цільових груп до участі в аналітичному опитуванні: жителі старостатів, працівники підприємств і господарств,
представники бізнесу тощо. Члени робочої групи вносили пропозиції до опитувальника.
Начальник відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради Світлана Надтока зазначила, що посприяє залученню максимальної кількості дітей та їх батьків до участі у проведенні аналітичного опитування для мешканців громади.
Прийнято рішення членам робочої групи внести пропозиції щодо удосконалення аналітичного опитувальника мешканців громади, провести опитування із залученням максимальної кількості населення та всіх доступних ресурсів і підготувати їх аналіз.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень