Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

зо травня відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради

Дата: 31.05.2023 10:57
Кількість переглядів: 142

З0 травня під головуванням міського голови Станіслава Джуся відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, на якому розглянуто 43 питання порядку денного.

 У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. 

Члени виконкому заслухали  та затвердили звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради за 1 квартал 2023 року та внесли зміни до фінансового плану на 2023 рік.

Також погодили рішення щодо розроблення Програми комплексного відновлення території Глобинської міської територіальної громади, затвердили заходи з підготовки житлово-комунального господарства та бюджетних установ Глобинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023/24 року та утворення штабу  з їх координації, затвердили  введення в дію протокольного рішення від 23.05.2023 року конкурсної комісії з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів в населених пунктах Глобинської міської ради. Затвердили Положення про місцеву державну надзвичайну протиепізоотичну комісію виконавчого комітету Глобинської міської ради , Посадового складу місцевої надзвичайної протиепізоотичної комісії виконавчого комітету Глобинської міської ради, та План основних заходів цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2023 рік.

Серед розглянутих питань було заслухано інформацію начальника Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» Світлани Грицай про роботу пункту прокату технічних та інших засобів реабілітації при центрі.

У ході засідання погоджено проєкт рішення щодо заходів до Міжнародного Дня захисту дітей у 2023 році.

Окрім того розглянуто та прийнято рішення, що стосувались захисту прав дітей, виділення одноразової адресної грошової допомоги мешканцям громади.

На засіданні виконавчого комітету були присутні старости старостинських округів Глобинської громади. У питанні «різне» порядку денного, старостою Пирогівського старостату було порушено питання щодо розробки положення про забезпечення безпеки на дитячих майданчиках розташованих на території Глобинської  територіальної громади.

Відповідальним виконавцям надане доручення щодо вирішення даного питання.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень