Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Старт нової програми Ukraine Rebuilding Task Force

Дата: 19.06.2023 14:22
Кількість переглядів: 160

Фото без описуНаправляємо Вашій увазі інформацію щодо початку нової освітньої програми від Державної установи „Офіс з розвитку підприємництва та експорту”.

Наразі Державна установа „Офіс з розвитку підприємництва та експорту” спільно із Visionest Institute (Естонія) здійснює набір на освітню програму Ukraine Rebuilding Task Force, який триватиме по 22 серпня 2023 року.

Ukraine Rebuilding Task Force - це практична освітня програма для громадян України, підприємців, фахівців та керівників компаній та організацій, які планують створювати або взяти участь в міжнародних проектах з відбудови та реконструкції України.

Програму створено для підвищення навичок малих та середніх підприємств у доступі до західних ринків та фінансування, у пошуку та побудові співробітництва з міжнародними компаніями та інституціями щодо відбудови України з акцентом на цифровізації та сучасних know-how в розвитку бізнесу. Як вагомий компонент стійкості, передбачена участь в проекті для жінок та внутрішньо переміщених осіб, які працюють або працювали у відповідних галузях.

Ukraine Rebuilding Task Force передбачає:

  • Опрацювання 8 освітніх модулів протягом 8 місяців;
  • Доступ до закритого віртуального навчального центру;
  • Сесії питань-відповідей з тренерами програми - міжнародними експертами з Естонії, Великобританії, Німеччини та Фінляндії;
  • Можливість пройти відбір, навчатись та розробити план свого проекту з підтримкою персонального digital-ментора;
  • Створення плану міжнародного проекту з відбудови та реконструкції;
  • Міжнародний сертифікату разі успішного проходження курсу;
  • Нетворкінг у спільноті учасників, випускників та експертів навчальних програм.
 

Участь у програмі можуть взяти представники таких секторів як архітектура та містопланування; інжиніринг; консалтинг; будівельна галузь. Заявки на участь прийматимуться і від представників інших секторів економіки, їх буде розглянуто та оцінено відповідно до профілю заявника та інформації в мотиваційній частині заявки.

Навчання проходитиме в онлайн-форматі. Як результат проходження кожного модулю учасники створять відповідний розділ свого міжнародного проекту.

Один модуль Програми вивчається впродовж одного місяця та передбачає: 10 годин відеолекцій, додаткові матеріали від тренерів для вивчення, шаблони для розробки проекту; онлайн-сесію з тренером програми, домашнє завдання, та менторські сесії (у форматі навчання з підтримкою digital-ментора).

Комунікація з міжнародними тренерами освітньої програми відсуватиметься англійською мовою. Відеолекцй будуть мати субтитри українською.Учаснику програми необхідно передбачити орієнтовно 5 годин на тиждень для проходження навчання та належного виконання домашніх завдань, а також участі у онлайн-сесіях.

По закінченню курсу учасники, які відповідатимуть критеріям оцінки успішності, отримають сертифікат міжнародного зразка від Visionest Institute (Естонія). Участь — безоплатна. Більш детальна інформація та умови участі розміщено на порталі „Дія.Бізнес” за посиланням: https://export.gov.ua/education/186-ukraine rebuilding task force.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень