Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2023 11:15
Кількість переглядів: 104

Сьогодні Україна вшановує пам’ять жертв війни.

Українці, які пережили Другу світову, добре пам’ятали, скільки горя та втрат можуть завдавати бойові дії. Саме тому завжди повторювали своїм дітям і онукам, що все можна виправити, тільки б не було війни.

Однак, сьогодні війна знову прийшла на територію України. На нашу землю падають ракети, а через ворожі обстріли обриваються людські життя. Усе повторюється. Тільки загарбники інші – рашисти.

Українські воїни ведуть боротьбу за кожний сантиметр рідної землі. Ми обов’язково переможемо і все відбудуємо. Однак, завжди будемо пам’ятати всіх тих, чиї життя жорстоко забрала війна.

У цей день міський голова Станіслав ДЖУСЬ, начальник другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Ігор КОВАЛЕНКО, голова Спілки ради ветеранів Глобинської територіальної громади Володимир МИГАЛЬ поклали квіти до пам’ятника Вічної Слави. Відвідали місця поховань воїнів, що загинули під час оборонних боїв в 1941 році, при визволенні у вересні 1943 року та померли від ран в 1943-1944 роках у військових госпіталях міста Глобине та поховані на цвинтарях міста.

 Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх українців, які боролися і перемогли нацизм у Другій світовій війні, та Героїв сучасності, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

Вічна пам’ять ГЕРОЯМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень