Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ВШАНУЙМО ГЕРОЯ!

Дата: 04.07.2023 16:28
Кількість переглядів: 131

А біль не вщухає... І скільки б років не минуло від дати смерті, що написана під фото... рана у серці близьких, рідних і просто вдячних за мирне небо людей ще кровоточить...

Сьогодні, 4 липня, минають дев’ять років як під час нічної танкової атаки бойовиків на блокпост №10 біля с. Новоселівка Ясинуватого району Донецької області трагічно загинув наш земляк, старший солдат Збройних Сил України, санітар медичної роти 93 окремої механізованої бригади - Руслан РУЩАК.
Указом Президента України № 631/2014 від 2 серпня 2014 р. «за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).
Це був сильний, відважний та мужній боєць, який до останнього свого життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за свою родину, за вільну Україну.
Схилімo гoлoви! Світлий спoмин прo нашого земляка, мужньoгo oбoрoнця укрaїнської землі, небесного воїна нaзaвжди зaлишиться у нaших серцях! Вічний спочинок та світла пам'ять Герою! Низький уклін рідним та близьким Руслана. Спільною молитвою вшануймо незгасну пам'ять Людини, для якої любов до України та до сім’ї були понад усе.
Віддати данину глибокої вдячності загиблому приїхали до його останнього місця спочинку в с. Пузикове міський голова Станіслав Джусь, заступник міського голови Олександр Кочерга, начальник відділення рекрутингу комплектування другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Плиска, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Людмила Норенко.
Вшанували пам’ять Руслана та всіх полеглих захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до могили нашого Героя.

Руслан Рущак назавжди залишився прикладом і символом людської мудрості, героїзму та відваги, які притаманні справжнім Героям. Саме такі люди є світилами та лідерами в нашому житті. Так твориться історія і формується нація, якою захоплюється весь світ!
Пам'ятаємо і будемо пам'ятати!!! 
Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень