Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Обґгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Дата: 12.07.2023 11:38
Кількість переглядів: 98

Фото без описуДодаток 1  документації

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі  Контейнери пластикові для збору твердих побутових відходів  (код ДК 021:2015 – 44610000 – 9 (Цистерни, резервуари, контейнери та посудини високого тиску), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:  Виконавчий комітет Глобинської міської ради

 юридична адреса: 39000, Полтавська обл., Глобинський р-н., м. Глобине, вул. Центральна, буд. 285

фактична адреса: вулиця Незалежності , 39000, Полтавська обл., Глобинський р-н., м. Глобине, вул. Центральна, буд. 285

 код ЄДРПОУ: 04382056;  

категорія замовника: орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): UA-2023-07-06-007606-a                                                                                                                                                                                                 

Контейнери пластикові для збору твердих побутових відходів  (код ДК 021:2015 – 44610000 – 9 (Цистерни, резервуари, контейнери та посудини високого тиску),  на 2023 рік.

 

Обґрунтування доцільності закупівлі.

Згідно з вимогами та потребами КП "Глобинське", яке було визначено виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території громади та враховуючи необхідність надання населенню відповідних послуг - виникла нагальна потреба у закупівлі пластикових контейнерів для збору твердих побутових відходів.                               

Наразі багато мешканців міста Глобине виявили бажання скористатися послугами централізованого вивезення сміття, що підтверджується постійним придбанням спеціальних поліетиленових мішків (сміттєвих пакетів), вартість яких включає в себе ціну зазначеної вище послуги. Тому, після здійснення закупівлі контейнерів, буде наявна можливість здійснення передачі їх громадянам замість мішків, що в свою чергу покращить санітарно-екологічний стан на території Глобинської міської територіальної громади.

Таким чином придбання запропонованих вище засобів є ефективним використанням бюджетних коштів так як вони зменшать суму постійних витрат на поліетиленові мішки (сміттєві пакети).

                                               Обґрунтування обсягів закупівлі.

          Обсяги визначено відповідно до запланованого фінансування та для забезпечення наявності належних матеріальних засобів при наданні послуги з вивезення твердих побутових відходів.

                            Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

         Технічні характеристики предмета закупівлі визначені виходячи з потреб комунального підприємства. Якісні характеристики визначено відповідно до умов використання даних засобів.

Примітка: будь-яке посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника в цій закупівлі застосовується із виразом «або еквівалент».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень