Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Меморандум про співробітництво між Глобинською міською радою та Громадською організацією «Центр психологічної допомоги «Конфіденс»

Дата: 13.07.2023 09:29
Кількість переглядів: 209

Наприкінці червня Глобинська міська рада підписала Меморандум про співробітництво з громадською організацією «Центр психологічної допомоги «Конфіденс». 
Сторони, об’єднавши зусилля, сприятимуть підвищенню якості та доступності надання психосоціальної допомоги усім верствам населення Глобинської громади, батькам і дітям, внутрішньо переміщеним особам тощо. Діяльність  реалізовуватиметься у межах проєкту "Зупинка: Я" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
     Міський голова Станіслав Джусь подякував за підтримку та співпрацю Голові ГО «ЦПД «Конфіденс» Анастасії Грабовик та партнерам.
Основними напрямами співпраці є: 
-  запобігання людським стражданням, полегшення їх загалом;
-  надання психосоціальної допомоги;
- підтримка та психологічний супровід;
- просвітницька діяльність щодо впровадження у суспільстві культури взаємин і спілкування, толерантного ставлення та формування навичок вирішення конфліктних ситуацій. 
За словами керівниці організації, безоплатна психологічна допомога розрахована на дітей та дорослих, на батьків та опікунів дітей з особливими освітніми потребами, на родини з дітьми до 18 років, які втратили годувальника, на спеціалістів сфери «людина-людина», які зіткнулися з вигоранням тощо.
Підписання Меморандуму - це додатковий імпульс для спільної плідної праці, а дружні партнерські відносини допоможуть долати виклики сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень