Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання сорок сьомої сесії Глобинської міської ради VIII скликання.

Дата: 14.07.2023 13:01
Кількість переглядів: 200

13 липня 2023 року відбулося пленарне засідання сорок сьомої сесії Глобинської міської ради VIII скликання.

Першим розглянуто питання щодо затвердження тексту Меморандуму про співпрацю з питань соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області. Депутати своїм рішенням уповноважили міського голову Станіслава Джуся до підписання Меморандуму.

Міською радою внесено зміни  до Комплексної Програми профілактики правопорушень на території Глобинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки,   Комплексної програми розвитку освіти Глобинської міської територіальної  громади  на  2021-2025  роки, Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Глобинської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки, Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки, Програми реформування і розвитку  житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки, Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки, Програми «Надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у зв’язку із введенням воєнного стану на 2023 рік», Програми військово патріотичного виховання, підготовки громадян до військової служби за контрактом в Збройних Силах України Глобинської міської територіальної громади а 2021-2025 роки, Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2022-2024 роки та Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2023 рік. Внесли зміни й доповнення до бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2023 рік.

На пленарному засіданні депутатами розглянуто і ухвалені рішення з питань діяльності КНП «ЦПМСД» Глобинської міської ради, з питань, що стосувались комунальної власності та земельних відносин.

Всі питання порядку денного попередньо розглянуті постійними комісіями міської ради, що відбулися напередодні. Відповідальним виконавцям дано протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень