Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«єРобота»

Дата: 31.07.2023 15:32
Кількість переглядів: 95

Фото без описуВ умовах військової агресії російської федерації перед Державою постали нові виклики щодо напрацювання шляхів підтримки підприємництва. З огляду на поточну ситуацію допомога для бізнесу від державних інституції є важливою, оскільки підприємці не мають змоги повноцінно відновити роботу через відсутність  достатньої кількості фінансів.

Однією з урядових ініціатив є проєкт «єРобота», який передбачає надання українцям грантів на започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Популярними в Україні є наступні 5 проєктів:

Грант для ветеранів та членів їхніх сімей;

Грант на власну справу;

Грант на переробне підприємництво;

Грант на сад;

Грант на теплицю.

Зокрема «Грант на переробне підприємництво» – це дієва допомога від держави на створення або розвиток переробного підприємства. Порядок надання грантів на створення або розвиток переробних підприємств затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 р. № 739 «Деякі питання надання грантів для переробних підприємств».

В межах програми Уряду для розвитку переробного підприємства є можливість безповоротно отримати грант до 8 млн. грн. та спрямувати його на придбання основних засобів виробництва (верстати, технологічне обладнання); введення в експлуатацію верстатів, технологічного обладнання; доставку придбання верстатів, технологічного обладнання.

Детальна інформація за посиланням: https://erobota.diia.gov.ua.

У разі зацікавленості та подання заяв на отримання  грантів просимо повідомити відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Глобинської міської ради за адресою: м. Глобине, вул. Центральна, 281, каб. № 9 або на електронну адресу: gl-veri@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень