Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася нарада зі старостами та керівниками відділів міської ради

Дата: 03.08.2023 11:50
Кількість переглядів: 133

03 серпня під головуванням Олександра Феденка відбулося нарада за участю старост, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, керівників виконавчих органів ради. Учасники наради розглянули питання підготовки заходів з відзначення Дня незалежності у громаді, про які інформував начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Сергій Кулик. Наголошено на необхідності широкого залучення до участі у спортивних та творчих заходах жителів старостинських округів громади. Обговорено організаційні питання підготовки заходів.

Юрій Шпорта інформував про стан надання пропозицій до проекту Стратегії розвитку громади. Наголошено на важливості налагодження ефективної комунікації між старостами та керівниками структурних підрозділів.

У ході наради обговорено питання підготовки до опалювального сезону, створення патронату на території громади, підготовки до відзначення 80-річчя від дня народження Раїси Кириченко та ін. За результатами роботи окреслено основні завдання та дано доручення відповідним виконавцям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень