A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Державний Прапор -символ української ідентичності, боротьби за волю, свободу і незалежність

Дата: 23.08.2023 13:12
Кількість переглядів: 132

Державний Прапор України - це символ нашої української ідентичності, уособлення незламності, хоробрості та доблесті народу, який бореться за волю та свободу. Під синьо-жовтим стягом наші воїни сьогодні, у важких боях проти російських загарбників, продовжують наближати той день, коли наші кольори замайорять над усіма визволеними українськими містами та селами, аби наші діти та внуки мали мирне майбутнє.

Сьогодні, у День Державного Прапора України, в місті Глобине відбулося урочисте підняття державного прапора. Цю почесну місію виконав командир роти охорони другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Станіслав ГАЛИГА. Над центральною площею міста велично замайорів синьо-жовтий стяг як символ єдності, непоборності та свободи нації.

«Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор, - до учасників заходу зі словами вітань звернувся міський голова Станіслав ДЖУСЬ, - під синьо-жовтим прапором ми живемо і працюємо, а сьогодні ще й виборюємо Перемогу у боротьбі з російським окупантом. Тож нехай на віки-вічні гордо майорить прапор України над рідною землею. Шануймо те, що нас об’єднує! З нагоди свята щиро бажаю усім Миру та Перемоги!»

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували захисників, які віддали життя заради майбутнього України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень