Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Максюта Ігор Миколайович (10.08.1977 - 23.03.2023)

Дата: 23.08.2023 15:35
Кількість переглядів: 196

Фото без описуМаксюта Ігор Миколайович народився 10 серпня 1977 року в селі Жуки, там промайнуло його дитинство і шкільні роки. Після закінчення школи навчався в Кременчуцькому училищі на тракториста-комбайнера. Здобувши професію, працював на сільськогосподарській техніці. 

Ігор дуже любив машини, захоплювався різними видами техніки. 

Був творчою людиною, мав гарний голос, любив співати, приймав участь в художній самодіяльності, захоплювався музикою. Мав золоті руки, робив татуювання людям, ескізи малюнків для яких створював сам.

Він був сміливим, мужнім, рішучим, вірним побратимом для захисників.

Ігор Миколайович 7 років безстрашно дивився ворогові в обличчя і захищав нас із вами, 7 довгих років він мужньо боронив нашу Батьківщину!

Ігор Миколайович підписав контракт зі Збройними Силами України у січні 2016 року.  Служив у 56-й окремій мотопіхотній бригаді. Спочатку був водієм, згодом головним сержантом ремонтного взводу озброєння ремонтної роти. У січні 2019 року, по закінченню строку контракту, звільнився з військової служби. А через 4 місяці військова справа знову покликала Ігоря Миколайовича взяти до рук зброю: у травні 2019 року Ігор Миколайович вдруге підписав контракт зі Збройними Силами України. Службу проходив у військовій частині А1445 на посаді водія групи засобів виводу та евакуації роти спеціальної розвідки. 7 років свого життя Ігор Миколайович присвятив військовій справі та служінню народу. Він захищав рідну землю від російських загарбників та оберігав наш спокій.

23 березня в місті Херсон наш Герой потрапив під ворожий артилерійський обстріл та на превеликий жаль загинув...

Ігор Миколайович до кінця був вірний військовій присязі і Батьківщині


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень