Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги внутрішньо переміщених осіб з числа осіб похилого віку та осіб з інвалідністю!

Дата: 30.08.2023 10:12
Кількість переглядів: 102

Фото без описуІнформуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання реалізації експериментального проєкту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах” від 21.03.2023 р. № 248 Спеціалізований Миргородський санаторій „Слава” є учасником експериментального проєкту з надання соціальних послуг.

Заклад безкоштовно надає такі послуги:

  • надання притулку (тривалість надання послуги одній особі — не більш як шість місяців),
  • підтримане проживання;
  • соціальна адаптація.

Право на отримання соціальних послуг мають особи похилого віку та особи з інвалідністю, які перебувають на обліку в Єдиній інформаційній базі з питань внутрішньо переміщених осіб (які перемістились з тимчасово окупованої території України; населених пунктів, що розташовані в районі активних бойових дій або які перебувають в тимчасовій окупації, в тому числі під час обов’язкової евакуації; житло яких зруйноване/непридатне для проживання внаслідок пошкодження та мають відповідне документальне підтвердження від про факт пошкодження/знищення майна внаслідок воєнної агресії). Обов’язковою умовою надання соціальних послуг є наявність довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Для отримання соціальних послуг особа, яка їх потребує, звертається до відділу соціального захисту та охорони здоров’я Глобинської міської ради за адресою: м. Глобине, вул.Центральна,281 (к. №1).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень