Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зі святом 1 вересня!

Дата: 01.09.2023 08:15
Кількість переглядів: 162

Фото без описуДорогі освітяни, учні, студенти, батьки!

  Прийміть щирі вітання з початком нового навчального року, з Днем знань! День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

        На жаль, й цьогоріч початок та й навчальний рік буде складним, адже триває широкомасштабне вторгнення росії на нашу землю, яка цинічно продовжує знищувати українські міста і села, руйнувати нашу

інфраструктуру, але буде найголовніше – буде навчання, буде українська

школа, українська освіта.

        Сьогодні війна не дозволяє зібрати наших здобувачів освіти, їхні

родини, друзів на урочистості. Проте, не зважаючи на формат навчання та обставини, у яких будуть навчатися діти, сьогодні важливий день для кожного учня, студента, вчителя.

        Для кожного з нас 1 вересня – це символ нових перспектив і можливостей.

        Особливим і, безперечно, визначальним у житті цей День стане для

першокласників, які вперше ступлять на незвіданий шлях. Нехай дивовижний світ нових знань, незабутні хвилини спілкування з учителями та друзями стануть найяскравішими миттєвостями шкільного життя. Досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними та успішними!

         Водночас у цей день особливо теплі слова подяки адресую всім, хто має безпосереднє відношення до освітньої галузі, хто забезпечує якісний освітній процес. Бажаю вам здоров’я, щастя, радості та невичерпної енергії. Усім щастя і добра, здоров’я та миру, наснаги на весь новий навчальний рік! Хай щастить вам у цій великій, важливій роботі та здійсняться всі творчі задуми!

          Дякуємо ЗСУ, нашим захисникам і захисницям за можливість вчитися і працювати під відносно мирним небом. Слава Україні!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                 Станіслав Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень