A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зі святом визволення Глобинщини та Днем міста Глобине.

Дата: 26.09.2023 11:21
Кількість переглядів: 174

Прийміть найщиріші вітання з Днем визволення Глобинщини від фашистських загарбників!
У ці дні ми вшановуємо відвагу і жертовність наших співвітчизників, які відстояли свободу, честь та незалежність Батьківщини, зуміли здолати потужний натиск ворога та звільнити глобинський край у вересні 1943 року. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти цю пам’ять… Пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, у таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.
На жаль, в Україні війна. Вона горем і болем увійшла в кожну українську домівку, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення.

Ми пишаємося героями, яким дотепер доводиться зі зброєю захищати свою країну, протистояти агресору. Цього дня ми згадуємо всіх, завдяки кому наше місто може відзначати свій день народження у відносному спокої та мирі, без вибухів, без зруйнованих будівель. За це заплачена найвища ціна. Глобинська громада втратила 39 Героїв, молодих, свідомих, сильних патріотів. Вони стали воїнами Небесного війська і продовжують захищати нас тепер з небес. Немає слів, щоб висловити їм свою подяку. Єдине і найважливіше тепер – памʼятати про них кожного дня і кожної миті.
Сьогодні ми маємо бути безмежно вдячними нашим найкращим воїнам, незламним захисникам і захисницям!  Їх мужність і звитяга на передовій, віч-на-віч із ворогом, без страху та вагань - це наше вільне життя тут, у тилу.
Сердечно вітаю всіх жителів громади і міста зі святом визволення Глобинщини та Днем міста Глобине. Бажаю Вам жити в цьому чудовому місті і кожен день радіти сонячним променям під мирним небом України.
Пишайтесь своїм містом, його здобутками й надбаннями. Бережіть його, бережіть місцеві традиції та любіть своє місто. Пам’ятаймо про кожного Героя, який віддав своє життя за Україну, і тих, які захищають на передовій нашу незалежність. Низький уклін вам! І вічна пам’ять загиблим! 

З повагою,
Глобинський міський голова                 Станіслав Джусь



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень