Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання п’ятдесят третьої сесії Глобинської міської ради VIII скликання

Дата: 28.09.2023 14:48
Кількість переглядів: 396

28 вересня 2023 року відбулося пленарне засідання п’ятдесят третьої сесії Глобинської міської ради VIII скликання.

На порядку денному було 27 основних та 44 додаткових питань.

Міською радою внесено зміни до Цільової програми підтримки Збройних сил України та проведення оборонної роботи на 2023-2025 роки, Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми реформування і розвитку житлово- комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки, Програми інформатизації Глобинської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2024 роки, Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, до Плану соціально економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2023 рік.

Рада внесла зміни й доповнення до бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2023 рік та зміни до Переліку адміністративних послуг, що надаються через/та відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Глобинської міської ради.

На пленарному засіданні депутатами розглянуто і ухвалено рішення про зміну найменування Глобинського центру дитячої та юнацької творчості Глобинської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції.

Міською радою ухвалено рішення щодо відновлення електронних аукціонів та процедури приватизації майна, розглянуто низку питань щодо прийняття/передачі комунальної власності.

Депутати ухвалили рішення за результатами розгляду заяв юридичних та фізичних осіб у сфері регулювання земельних відносин.

Всі питання порядку денного попередньо розглянуті постійними комісіями міської ради, що відбулися напередодні.

З усіх питань, внесених на розгляд пленарного засідання сесії міської ради, депутати ухвалили відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень